17.11.2004, 23:00

Dnes v HN
Koruna na maximách

Koruna sa v utorok dostala na svoje nové historické maximum k euru a viac ako osemročné k doláru. Na medzibankovom trhu sa euro obchodovalo pod 39 korunami a 50 haliermi, dolár stál len 30 korún a 40 halierov. Dolár sa oslabuje oproti euru a ak by takýto vývoj pokračoval, mohli by sme sa v najbližších dňoch dočkať prekonania hranice 30 korún za dolár .
s. 20

Katalóg až o rok
Nový katalóg výkonov ešte neexistuje a zákon o rozsahu zdravotnej starostlivosti, ktorého súčasťou má byť, má platiť už od januára.
s. 2

Český spor vrcholí
Termín zavedenia registračných pokladníc v Česku je stále nejasný. Ako kompromis sa zatiaľ ukazuje 1. január 2007.
s. 6

Brusel sa hnevá
Nové členské štáty Európskej únie pred vstupom neúmerne zvyšovali štátnu pomoc. Každý obyvateľ Slovenska prispel v rokoch 2000 až 2003 na štátnu pomoc 874 korunami.
s. 6

Zmeny v Dusle Šaľa
Chemická spoločnosť Duslo, ktorú sa snaží kapitálovo ovládnuť česká skupina Agrofert, má nové predstavenstvo i dozornú radu.
s. 17

Socialistické "retro"
Po páde komunizmu sa obyvatelia bývalého východného bloku nevedeli nabažiť západných výrobkov, po 15 rokoch sa situácia začína obracať.
s. 19

Príloha Kariéra
Úspešné ženy na čele firiem u Rusko: Nedajte sa ničím prekvapiť u Správny odstup je hotová veda

Zajtra v HN
Príloha Civilizácia
Rodina budúcnosti a syndróm Bridget Jonesovej u Sny môžu zachytiť vizuálny zážitok, ale nemusia dávať absolútny zmysel, hovorí "spánkologička" Mariana Kubovčáková u Kunderov Janáček "zdvihol mandle" literárnym kritikom u Ten, kto môže trénovať Rockyho alebo Hollywood v počítači

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 06:06