StoryEditor

Kramplová v kauze Záhumenský trvá na svojom stanovisku

08.02.2008, 15:43
Autor:
SITASITA

Ministerka pôdohospodárstva Zdenka Kramplová sa k výrokom poslanca Mariana Záhumenského, ktoré odzneli na tlačovej konferencii v piatok 8. februára 2008 nebude vyjadrovať. Ako ďalej Kramplová uviedla v reakcii na výroky poslanca Záhumenského, naďalej trvá na svojom stanovisku, ktoré prezentovala na tlačovej konferencii v utorok 5. februára 2008. "Vychádzala som zo všetkých doteraz dostupných informácií, ktoré som mala k dispozícii," povedala ďalej ministerka pôdohospodárstva. Ako dodala, zastáva názor, nech o kauze, ktorú ako ministerka zdedila, rozhodne súd. "Odmietam, že ide o politický a koaličný problém, podľa mňa ide o rezortný problém, ktorý chcem transparentne vyriešiť," spresnila Z. Kramplová.
Záhumenský na piatkovej tlačovej besede uviedol, že medializované vyjadrenia ministerky pôdohospodárstva Zdenky Kramplovej o tom, že ak za člena predstavenstva koná predseda predstavenstva, ktorý súčasne koná aj za seba, nie je v súlade s požiadavkou, aby za spoločnosť konal predseda predstavenstva a člen predstavenstva spoločne, nemajú podľa neho oporu v zákone.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 13:22