StoryEditor

OVB: Zverejnené video nehovorí nič o práci sprostredkovateľov OVB na Slovensku

27.08.2016, 07:50
OVB na Slovensku dôveruje takmer milión klientov. Základom práce OVB na Slovensku je neustále vzdelávanie a profesionálny prístup ku klientom.

OVB si na Slovensku za viac než 22 rokov získalo dôveru takmer milióna klientov. Väčšina z klientov sa na sprostredkovateľov OVB pravidelne obracia, keďže poskytnuté služby im prinášajú úžitok. Zverejnené video v skutočnosti nehovorí nič o práci finančných sprostredkovateľov OVB na Slovensku.

Video, ktoré koluje internetom, je plné dier. Na základe záberov súkromných večierkov, ktoré nemajú nič spoločné s reálnou prácou finančného sprostredkovateľa, obvinil autor videa všetkých finančných sprostredkovateľov zo zavádzania klientov. Túto chybu si po dokončení filmu uvedomil aj sám: viackrát priznal, že obraz finančného sprostredkovania, ktorý predkladá vo svojom diele, nezodpovedá realite.

OVB Allfinanz Slovensko pôsobí na Slovensku viac než 22 rokov. Za tento čas mu prejavilo dôveru takmer 1 milión klientov, väčšina z nich sa na OVB pravidelne obracia, keďže poskytnuté služby im prinášajú úžitok. „Je to prejav dôvery a spokojnosti so službami 6000 sprostredkovateľov OVB. “To potvrdzuje aj Ján Jánošík, krajský riaditeľ pre OVB. „V OVB pracujem 20 rokov a môžem Vás ubezpečiť, že absolútnym predpokladom pre prácu finančného sprostredkovateľa OVB na Slovensku je nepretržité odborné vzdelávanie. Profesionalita a korektný prístup ku klientom je jednou z hodnôt, ktoré v našej firme vyznávame a vštepujeme našim spolupracovníkom naprieč firmou.“

OVB ako člen asociácie AFISP dodržiava a ctí Etický kódex finančného sprostredkovateľa, dlhoročne vyvíja intenzívne aktivity na podporu vzdelávania a finančnej gramotnosti ľudí, ktoré podporujú znalosť a kompetenciu všetkých zúčastnených v procese finančného sprostredkovania. OVB si zakladá na kvalitnom vzdelávaní svojich ľudí a ako svoje poslanie vníma zveľaďovanie majetku svojich klientov. „Dištancujeme sa od praktík, ktoré české video zobrazuje. Zo svojej pozície môžem všetkých uistiť, že obvinenia OVB v súvislosti s videom, ktoré ste si prečítali v uplynulých dňoch v médiách, nemajú nič spoločné s prácou drvivej väčšiny finančných sprostredkovateľov na Slovensku,“ hovorí Jaroslav Vonkomer, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva OVB Allfinanz Slovensko.

Ak vás zaujíma, ako OVB vzdeláva svojich finančných sprostredkovateľov,pozrite si rozhovor s krajským riaditeľom OVB Jánom Jánošíkom tu.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
01. máj 2024 14:57