26.07.2005, 00:00
Autor:
HNHN

CHELSEA LONDÝN zvíťazila v úvodnom prípravnom zápase na turné v USA nad talianskym AC Milánom na štadióne Foxboro 1:0. O víťazstve anglického majstra rozhodol Holanďan Arjen Robben už v 13. minúte. Obe mužstvá sa v USA stretnú vo vzájomnom zápase ešte raz 31. júla. (TASR)
VEDENIE klubu talianskej Serie A Reggina sa definitívne dohodlo so škótskym Celticom Glasgow na prestupe japonského futbalistu Šunsukeho Nakamuru. O 27-ročného ofenzívneho stredopoliara prejavila nedávno záujem aj nemecká Borussia Mönchengladbach. (TASR)
VÍŤAZOM turnaja Gold Cup CONCACAF, majstrovstiev Severnej Ameriky, Strednej Ameriky a karibskej oblasti vo futbale, sa v USA stali domáci reprezentanti. Vo finále v New Jersey sa diváci nedočkali gólu v riadnom hracom čase ani v predĺžení 2x30 minút, a tak prišli na rad jedenástky. V nich mali viac šťastia a pevnejšie nervy hráči USA, ktorí zvíťazili 3:1. (TASR)
REAL MADRID prehral vo svojom prvom z dvoch priateľských zápasov na japonskom turné s domácim klubom Tokio Verdy 0:3. Real Madrid odštartoval letnú prípravu víťazstvom nad mexickým tímom Chivas Guadalajara a účastníkom americkej MLS Los Angeles Galaxy. (TASR)
DO KÁDRA slovenského futbalového vicemajstra MŠK Žilina pribudol včera 24-ročný defenzívny stredopoliar Stefan Gavarič z Bosny a Hercegoviny. Bývalý hráč tímu najvyššej súťaže v Srbsku a Čiernej Hore Zeta Golubovci podpísal so Žilinou dvojročný kontrakt. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
02. máj 2024 04:10