StoryEditor

Ohlasy médií

03.05.2005, 00:00
Autor:
TASRTASR

Ohlasy svetových médií na prvé prekvapenie MS -- prehru Nemecka s Kazachstanom
sport1.de: Ako zbití psi a s pohľadmi upretými do zeme sa nemeckí hokejisti snažili prekĺznuť do šatne popri novinároch. Už pred zápasom bolo jasné, že úvodný zápas je pre nás vlastne finále, ale dobrá nálada v nemeckom svete, ktorý ovládol halu, trvala len prvých 84 sekúnd zápasu.
Süddeutsche Zeitung: Sedem rokov po vypadnutí je v nemeckej reprezentácii opäť nálada ako na pohrebe. So sklonenými hlavami, neprítomnými pohľadmi a ťažkými nohami odkorčuľovali naši hráči po prehre s Kazachstanom do katakomb viedenskej Stadthalle.
Televízna stanica ZDF: Trpká úvodná prehra pre Nemecko. Od postupu do A-kategórie pred štyrmi rokmi nám opäť hrozí boj o záchranu. Tréner Poss v 17. zápase pri nemeckom kormidle utrpel 12. prehru.
ihwc.net: Kazachstan spravil veľký krok za svojím cieľom zachovať si príslušnosť v elitnej kategórii, keď jeho hráči nepríjemne prekvapili Nemecko. Gól Jevgenija Koreškova zo záveru prvej tretiny sa nakoniec ukázal víťazný.
gazeta.ru: Výber, ktorý v postsovietskej ére nepatrí medzi najsilnejšie tímy, si poradil s Nemeckom, takmer pravidelným účastníkom play off posledných majstrovstiev sveta.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
06. máj 2024 05:33