StoryEditor

Sú mladé, šikovné a mali nápad. Tieto Slovenky prerazili v gastro biznise

06.11.2016, 23:00
Autor:
HNstyleHNstyle
Ich nápady a produkty sú svieže, sú čerstvé, sú "in". Ponúkli niečo nové alebo, naopak, poctivé a tradičné.

Aké sú najúspešnejšie gastro projekty Sloveniek - bistrá, cukrárne, blogy, ktorých značka sa dostala do povedomia a produkty ujali medzi ľuďmi, zostavil portál Startitup. Čo sľubujú a prinášajú zákazníkom?

01 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov 02 - Modified: 2024-05-11 12:30:00 - Feat.: - Title: Čoraz viac ľuďom sa v dospelosti objavuje alergia na potraviny. Čo sa to s nami deje a prečo je za tým aj prílišná hygiena? 03 - Modified: 2024-05-09 15:38:20 - Feat.: - Title: Argentínu zasiahol generálny štrajk proti úsporným opatreniam prezidenta. Chce znížiť reguláciu podnikania 04 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso 05 - Modified: 2024-05-03 12:23:08 - Feat.: - Title: Pre hotelierov a gastroprevádzky na Slovensku chceme byť hybným motorom, hovorí pre HN odborník
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
11. máj 2024 23:38