StoryEditorSú mladé, šikovné a mali nápad. Tieto Slovenky prerazili v gastro biznise
Ich nápady a produkty sú svieže, sú čerstvé, sú "in". Ponúkli niečo nové alebo, naopak, poctivé a tradičné.
Aké sú najúspešnejšie gastro projekty Sloveniek - bistrá, cukrárne, blogy, ktorých značka sa dostala do povedomia a produkty ujali medzi ľuďmi, zostavil portál Startitup. Čo sľubujú a prinášajú zákazníkom?
01 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov
02 - Modified: 2024-05-11 12:30:00 - Feat.: - Title: Čoraz viac ľuďom sa v dospelosti objavuje alergia na potraviny. Čo sa to s nami deje a prečo je za tým aj prílišná hygiena?
03 - Modified: 2024-05-09 15:38:20 - Feat.: - Title: Argentínu zasiahol generálny štrajk proti úsporným opatreniam prezidenta. Chce znížiť reguláciu podnikania
04 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso
05 - Modified: 2024-05-03 12:23:08 - Feat.: - Title: Pre hotelierov a gastroprevádzky na Slovensku chceme byť hybným motorom, hovorí pre HN odborník