StoryEditor

Michael Schumacher bude pracovať pre Bacardi

10.09.2007, 18:37
Autor:
TASRTASR
Spoločnosť Bacardi, najväčšia súkromná spoločnosť na výrobu alkoholických nápojov, oznámila, že sa dohodla so sedemnásobným víťazom svetového pohára F1 Michaelom Schumacherom na spolupráci. Schumacher bude spoločnosť a jej portfólio značiek zastupovať v kampani proti alkoholu za volantom.
Spolupráca bývalého jazdca Formule 1 a spoločnosti Bacardi sa má začať v januári 2008. Schumacher bude spoločnosť zastupovať ako globálny vyslanec pre sociálnu zodpovednosť.

 

"Teším sa na spoluprácu s Bacardi na tejto dôležitej kampani proti alkoholu za volantom. Počas mojej kariéry som sa s presvedčením zúčastnil už na mnohých bezpečnostných kampaniach a z tejto iniciatívy mám dobrý pocit. Bacardi si dala záväzok oboznámiť s touto kampaňou globálne publikum," povedal Schumacher.

 

"Michael je najslávnejší a najúspešnejší vodič na svete a my sme si nemohli želať lepšieho vyslanca. Ľudia ho rešpektujú pre jeho kampane o bezpečnosti na cestách a my sme presvedčení, že sa mu podarí kampaň proti alkoholu za volantom rozšíriť medzi globálne publikum. Tešíme sa, že na budúci rok verejnosť s našimi plánmi oboznámime," povedal prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti Bacardi Limited Andreas Gembler.

 

Imidž Michaela Schumachera použijú v rôznych médiách, vrátane televízie, tlače, vonkajších nosičov reklám a internetu.

 

Základný komunikačný odkaz bude obsahovať informáciu, že alkohol za volant nepatrí spolu s dôrazom na zodpovednú konzumáciu alkoholu. Kampaň bude uvedená na začiatku roka 2008 - Správajte sa zodpovedne - alkohol za volant nepatrí!

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 11:48