StoryEditor

Aquapark Tatralandia otvoril sezónu, jej priebeh by nemalo nič ohroziť

01.07.2005, 08:36
Autor:
TASRTASR

Vyše 10 miliónov Sk investovali do skvalitnenia a modernizácie služieb pred začiatkom tohtoročnej letnej turistickej sezóny v najväčšom Aquparku Tatralandia pri Liptovskom Mikuláši. Hlavná sezóna sa už rozbehla, očakávajú tam vyšší počet návštevníkov ako vlani. Uplynulý rok tam zavítalo 550 000 ľudí povedala pre TASR marketingová riaditeľka Katarína Šarafínová a. s. Tatra Development Group (TDG), ktorá vlastní aquapark.
Podľa jej slov nevidí dôvody, ktoré by mohli ohroziť priebeh sezóny. K problematike medializovaného súdneho sporu ohľadom vlastníckých vzťahov, ktoré súvisia s údajnými pohľadávkami Prvej liptovskej, a. s., k TDG. Šarafínová uviedla, že spoločnosť zaujme k uvedeným informáciám stanovisko po ich preskúmaní, a to čo najskôr.
Väčšinovým vlastníkom TDG je spoločnosť Prvá liptovská, a. s., Liptovský Mikuláš, na ktorú bol podaný návrh na konkurz na Krajský súd Banská Bystrica v stredu 29. júna. Spoločnosť je údajne nelikvidná a nie je schopná splácať záväzky voči bankám a bývalým obchodným partnerom.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 04:36