StoryEditor

ST ISDN -- rýchla a moderná komunikácia

05.05.2003, 13:56
ST ISDN je moderné komunikačné riešenie pre pripojenie do internetu a hlasovú komunikáciu. Umožňuje flexibilné a efektívne využívanie pevnej linky. Ponúka rýchle a spoľahlivé pripojenie do internetu, ako aj moderné a výhodné telefonovanie s množstvom doplnkových služieb. (PR)
Delete

Navyše ST ISDN sa teraz naozaj oplatí. Ak si totiž do konca júla 2003 objednáte ISDN linku od Slovenských telekomunikácií, získate nové ISDN zariadenia s mimoriadnou zľavou až 7 000,- Sk. Na výber máte:

ˇ         ISDN telefón s terminálovým adaptérom - Todos SurfLite 128 A/USB len za 1.999,- Sk bez DPH

ˇ         základnú stanicu s integrovaným modemom a bezdrôtové prenosné slúchadlo - Siemens Gigaset 4175 + Siemens Gigaset 4000 Comfort len za 7.999,- Sk bez DPH.

 

Rýchle, kvalitné a výhodné pripojenie do internetu

S ISDN linkou nemusíte čakať na pripojenie do internetu. Pripojenie sa uskutoční do 3 sekúnd a spojenie je mimoriadne stabilné. Vďaka garantovanej rýchlosti pripojenia cez ISDN linku až 128 kbit/s (v prípade využitia obidvoch komunikačných kanálov na pripojenie do internetu) sa vám webové stránky zobrazia prakticky okamžite. Výhody ISDN linky oceníte aj pri prijímaní a odosielaní e-mailov alebo pri službách elektronického bankovníctva. Oveľa výhodnejšie ako predtým sú aj ceny pripojenia do internetu. Napríklad pri pripojení v slabej a víkendovej prevádzke zaplatíte len 0,24 Sk za minútu, pri pripojení v silnej prevádzke zaplatíte iba 0,55 Sk za minútu pripojenia. (Ceny sú bez DPH. Platia pri zakúpení internetových modulov Internet Intensiv alebo Internet Efektiv).

 

Moderné a výhodné telefonovanie

Okrem rýchleho a kvalitného pripojenia do internetu poskytuje ISDN linka moderné a komfortné  telefonovanie s množstvom doplnkových služieb, ako je napríklad CLIP, presmerovanie hovorov, čakajúce volanie a mnohé ďalšie. Ku  každej ISDN linke taktiež dostanete až 3 telefónne čísla. To znamená, že môžete mať pripojené tri rôzne koncové zariadenia (napríklad telefón, počítač s modemom a fax), pričom každé z nich bude mať vlastné telefónne číslo. Vďaka dvom komunikačným kanálom ISDN linky (každý s rýchlosťou 64 kbit/s) môžete využiť súčasne 2 rôzne formy komunikácie. Napríklad môžete byť pripojení do internetu a súčasn...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/inzercia, menuAlias = inzercia, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
18. máj 2024 00:47