StoryEditor

J&T expanduje do Grécka

09.11.2006, 23:00
Autor:
SITASITA

Skupina J&T rozšíri svoje pôsobenie o ďalšiu krajinu, pričom v Aténach otvorí zastúpenie IBI Bank. Kancelária bude v úvode pracovať so štyrmi zamestnancami pod vedením Riccarda Morianiho, ktorý sa orientuje najmä na privátne bankovníctvo. Zároveň vedie pobočku v Lugane. Zamestnanci banky budú pracovať aj pod vedením Evangelosa Papistasa, ktorý sa venuje oblasti priemyslu, lodnej a leteckej dopravy. Zastúpenie banka oficiálne otvorí zajtra. Informoval o tom hovorca J&T Maroš Sýkora.
IBI Bank je švajčiarska privátna banka založená v roku 1996. Od októbra 2005 je IBI Bank súčasťou J&T. Finančnú skupinu J&T založili v roku 1994 Ivan Jakabovič a Patrik Tkáč. V oblasti bankovníctva v budúcnosti plánuje J&T rozšírenie klientely v strednej a vo východnej Európe a zdvojnásobenie spravovaného majetku počas troch nasledujúcich rokov. J&T dosiahla v uplynulom roku čistý konsolidovaný zisk 4,38 miliardy korún.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
03. máj 2024 03:21