StoryEditor

Do pobočky Ernst & Young prichádza Ďurináková

09.08.2007, 00:00
Autor:
redred

Do funkcie riaditeľky pre rozvoj oddelenia transakčných poradenských služieb Ernst & Young nastúpila Adriana Ďurináková.
"Transakčné poradenstvo patrí v Ernst & Young k najsilnejšie rastúcim segmentom. Na slovenskom trhu stúpa spolu s vysokým tempom rastu HDP a rozvojom podnikateľskej sféry aj počet podnikových kombinácií a transakcií. Adriana posilní náš tím hlavne vďaka svojim skúsenostiam pri identifikácii vhodných príležitostí na trhu," hovorí Vladislav Severa, partner oddelenia transakčného poradenstva Ernst & Young na Slovensku.
Ďurináková bude v Ernst & Young zastávať vedúcu pozíciu, zameranú na rozvoj transakčných poradenských služieb firmy a aj príležitostí pre finančné poradenstvo najmä v oblastiach akvizícií a fúzií, ako aj projektového financovania. Má jedenásťročné skúsenosti v investičnom bankovníctve a viac ako tri roky v oblasti poradenských služieb.
Pôsobila v Európskej banke pre obnovu a rozvoj, kde pracovala na projektoch financovania investičných a rozvojových potrieb spoločností na Slovensku a v Česku v rôznych odvetviach ekonomiky. Svoju kariéru začala v audítorskej a poradenskej spoločnosti Coopers and Lybrand a pred príchodom do Ernst & Young krátko pôsobila v poradenskej spoločnosti Hay Group.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 16:04