StoryEditor

Varga sa vraj v Ibrox Parku nemôže ukázať, Artmedii veril

20.10.2005, 11:59
Autor:
TASRTASR

Zápas 3. kola H-skupiny Ligy majstrov Glasgow Rangers - Artmedia Bratislava (0:0) si nenechal ujsť ani slovenský reprezentant v službách konkurenčného Celtiku Stanislav Varga. Tridsaťtriročný stopér, ktorý sa po vyradení "katolíckeho" klubu v 2. predkole Ligy majstrov práve Artmediou zranil a v súčasnosti figuruje v B-čku, tvrdil, že duel sledoval len na televíznej obrazovke.
"Ja som v Ibrox Parku nebol, nemôžem sa tam objaviť," povedal Varga v letiskovej hale, kde sa bol rozlúčiť s výpravou petržalského klubu. Artmedia po tom, ako postúpila do hlavnej fázy cez Celtic a Partizan Belehrad (v 1. kole vyradila Kairat Alma-Ata) a v nej vyhrala na ihrisku FC Porto (3:2), vzbudila záujem futbalovej Európy. Tréner Rangers Alex McLeish si pred výkopom stretnutia veril, po bezgólovej remíze mu ale do spevu nebolo.
"Bola to zaslúžená remíza, oni mali možno štyri šance, Petržalka mala zo dve čisté príležitosti. To, že Čobej robí to, čo má robiť... Myslím si, že je tam na to, aby to robil. Ja som aj Mišovi Hippovi hovoril, že ak ustrážia nebezpečných hráčov súpera, majú šancu uspieť. Navyše, Rangers nie sú teraz v takej forme, v akej by mali byť na to, aby ich porazili," pokračoval rodák z Lipian a na otázku, kam sa tím trénera Vladimíra Weissa podľa jeho názoru v tomto ročníku LM dostane, odpovedal: "Keď budú tak hrať ako teraz, určite to dotiahnu ďaleko."

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
14. máj 2024 08:30