Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_novinyZ masla sa stala takmer luxusná komodita. Je ho v obchodoch menej a navyše je rekordne drahé. Ak si chce spotrebiteľ doma natierať chlieb z klasickej 250-gramovej hrudky, zaplatí za ňu priemerne 2,50 eura. Komu však ide najväčšia časť z tejto sumy, nevedia sa zhodnúť ani tí, ktorí sú do cenotvorby zapojení.
Po počiatočnej eufórii zo zru
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 84% na dočítanie.
Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Denný prehľad správ emailom
Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.
Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.