StoryEditor

Vinník: štát alebo klienti?

02.08.2006, 00:00

Správa o pláne vlády čiastočne odškodniť klientov nebankových subjektov vyvolala na serveri hnonline.sk diskusiu. Tu je jej časť.
Od: stihač
Tento národ -- časť z neho -- je ako malé dieťa. Stále sa treba oň starať, viesť ho, utrieť mu bradu... A to presne vyhovuje politikom. Viesť stádo je také vzrušujúce... A stačí hodiť pár drobákov a percentá sa kotúľajú... Len tak ďalej smelo vpred ... ľavá vpred vzad ni krok.. ako nás učil komunista.
Od: BABBA
V dobe fungovania nebankových subjektov som strašne závidela ľudom, ktorí mali prebytok peňazí na to aby ho mohli investovať s vysokým ziskom. Nehrajte na city slovami ako: "Ludia tam vložili celoživotné úspory.".Ja som nemala a nemám na investovanie dostatok prostriedkov. Prečo mám prispieť ľudom, ktorí mali a myslím, že aj majú viac ako ja? Preto vás žiadam, mne neberte!!!
Od: Hufnagel--re
Vláda má občanov chrániť, inač stráca zmysel a poslanie. Tu nesporne chybovala vláda, navyše nevedno kto všetko si namastil vrecko -- zrejme tí, čo boli pri zdroji informácií -- poslanci, členovia vlády -- partaje....
Od: BK
Súdy a prokuratúra vyzerajú tak, ako by boli zbavení svojprávnosti. Ani korunu nezhabali z miliardového majetku majiteľov nebánk a ich rodinných príslušníkov. Druhá vec: tlačené a elektronické médiá boli a sú plné aj dnes klamlivých reklám. Nie každý je tak finančne gramotný, že má možnosť z odbornej stránky posúdiť reálnosť informácií....
(redakčne krátené)

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
25. apríl 2024 07:54