StoryEditor

Ski-Aquapass Jasná

12.12.2006, 23:00

Je spiatočný jednodňový cestovný lístok, na ktorom je ako cieľová stanica vyznačené mesto Liptovský Mikuláš alebo Brezno. V jeho cene sú zahrnuté tri evidenčné doklady.
Ako prvý je Skipass Jasná, s ktorým môžu cestujúci bezplatne lyžovať 4 hodiny v lyžiarskom stredisku Jasná. Druhý doklad je Aquapass Tatralandia, s ktorým získajú cestujúci bezplatný vstup na 3 hodiny do AquaParku Tatralandia v Liptovskom Mikuláši. Tretí doklad, ktorý získajú k spiatočnému cestovnému lístku, ich oprávňuje využiť zľavu na požičanie si lyžiarskeho výstroja v stredisku Jasná.
Cena Ski-Aquapass Jasná
Pre dospelých stojí 790 Sk. Pre deti od 6 do 15 rokov, študentov do 26 rokov a pre držiteľov preukazov Senior, Junior a ŤZP stojí skipass 650 Sk. K cestovnému lístku Ski-Aquapass Jasná nie je potrebné dokupovať žiadne príplatky, ale miestenky, ležadlá a lôžka sa platia v plnej výške.
Doprava so Ski-Aquapass Jasná
Dopravu z Brezna a z Liptovského Mikuláša do lyžiarskeho strediska Jasná a následnú prepravu medzi lyžiarskym strediskom Jasná a AquaParkom Tatralandia bude zabezpečovať bezplatne lyžiarske stredisko Jasná Nízke Tatry, a to vybranými autobusovými spojmi.
Presné odchody oznámi stredisko Jasná Nízke Tatry pred začiatkom lyžiarskej sezóny na svojej internetovej stránke.
Ďalšie možnosti
Ak cestujúci nechce využiť uvedenú kombináciu ponúk, môže tým, že odovzdá oba evidenčné lístky v lyžiarskom stredisku Jasná, získať celodenný skipass, s ktorým tiež lyžuje bezplatne, a to nielen 4 hodiny, ale po celý deň.
Ak cestujúci odovzdá tieto evidenčné lístky v AquaParku Tatralandia v Liptovskom Mikuláši, získa bezplatný vstup na celý deň do tohto relaxačného strediska a k tomu ešte 3-hodinový vstup do Vitálneho sveta Tatra-Therm-Vital.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
18. apríl 2024 23:34