StoryEditor

V Bratislave prišli s jedinečným konceptom a ukázali, že aj príloha môže byť hlavným jedlom

09.01.2019, 17:30
Pozrite si najnovšiu časť seriálu HNtelevízie Success Story Young.

Denne spotrebujú v priemere 200 kíl zemiakov. Od konkurencie sa líšia celkovým konceptom a tým, čo podávajú. V najnovšej časti relácie HNtelevízie Success Story Young sa dozviete o bratislavskej reštaurácii Krumpla.

01 - Modified: 2023-10-25 07:11:16 - Feat.: - Title: Zemiakovú šťavu už nikdy viac nevyhodíte. Na toto všetko ju môžete použiť 02 - Modified: 2023-03-19 14:00:00 - Feat.: - Title: Dajte zemiakom zelenú. V kombinácii s touto potravinou z nich získate jedlo, ktoré vám pomôže pri chudnutí 03 - Modified: 2023-03-10 12:41:56 - Feat.: - Title: Zemiaky majú zlé meno. Je tento škrobový sacharid naozaj taký zlý? 04 - Modified: 2022-12-03 09:00:00 - Feat.: - Title: Zdroj mnohých živín a prvá pomoc pri nevoľnostiach? Dajte zelenú zemiakom. Sú zdravé, fit a navyše bez tuku 05 - Modified: 2022-06-11 10:00:00 - Feat.: - Title: Chutia lepšie ako obyčajná príloha. Vyskúšajte lahodné jedlá s novými zemiačikmi
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 15:12