Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
26.06.2019, 20:30

Obľúbený street food začínal na malom grile za 50 eur, teraz vstupuje do štvrtej sezóny

Pozrite si najnovšiu časť seriálu HNtelevízie Success Story Young.

"Jedlo je skvelý nástroj na spájanie ľudí," hovorí v najnovšej časti seriálu HNtelevízie Success Story Young Daniela Oprendek, zakladateľka Robin Street Food.

Začiatky v street food biznise boli podľa nej veľmi intenzívne. "Nemala som vôbec žiadnu skúsenosť v práci v gastre," hovorí vyštudovaná architektka Oprendek, ktorá svoju firmu založila v roku 2016 a pôsobí najmä v Košiciach.

"Všetci sme začínali ako absolútni amatéri na malom grile za 50 eur z Metra. Úspech bol, že v prvý večer kamoš Slavo zjedol päť hotdogov po sebe," dodáva. Aktuálny rekord je sedem hotdogov za večer.

Majiteľom firmy je jej pes Robin, hovorí Oprendek.

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.