StoryEditorObľúbený street food začínal na malom grile za 50 eur, teraz vstupuje do štvrtej sezóny
Pozrite si najnovšiu časť seriálu HNtelevízie Success Story Young.
"Jedlo je skvelý nástroj na spájanie ľudí," hovorí v najnovšej časti seriálu HNtelevízie Success Story Young Daniela Oprendek, zakladateľka Robin Street Food.
Začiatky v street food biznise boli podľa nej veľmi intenzívne. "Nemala som vôbec žiadnu skúsenosť v práci v gastre," hovorí vyštudovaná architektka Oprendek, ktorá svoju firmu založila v roku 2016 a pôsobí najmä v Košiciach.
"Všetci sme začínali ako absolútni amatéri na malom grile za 50 eur z Metra. Úspech bol, že v prvý večer kamoš Slavo zjedol päť hotdogov po sebe," dodáva. Aktuálny rekord je sedem hotdogov za večer.
Majiteľom firmy je jej pes Robin, hovorí Oprendek.
01 - Modified: 2021-03-07 05:54:21 - Feat.: - Title: Slovenka vyrába produkt, ktorý čistí prostredie od vírusov. Nápad dostala v Ománe
02 - Modified: 2020-01-29 14:02:53 - Feat.: - Title: Do Trenčína priniesli to, čo tam chýbalo. Do ich kaviarne pod hradom sa čaká v rade
03 - Modified: 2019-09-18 15:07:34 - Feat.: - Title: Pri otvorení sa báli, že to bude hanba. Ľudí postupne presvedčili, že nakupovať bez obalu sa oplatí
04 - Modified: 2019-06-26 13:45:06 - Feat.: - Title: Obľúbený košický street food začínal na malom grile za 50 eur, teraz vstupuje do štvrtej sezóny
05 - Modified: 2019-04-24 12:12:49 - Feat.: - Title: Aby mohli začať podnikať, museli predať byt. Úspech sa dostavil už po polroku