StoryEditor

Obľúbený street food začínal na malom grile za 50 eur, teraz vstupuje do štvrtej sezóny

26.06.2019, 20:30
Autor:
chocho
Pozrite si najnovšiu časť seriálu HNtelevízie Success Story Young.

"Jedlo je skvelý nástroj na spájanie ľudí," hovorí v najnovšej časti seriálu HNtelevízie Success Story Young Daniela Oprendek, zakladateľka Robin Street Food.

Začiatky v street food biznise boli podľa nej veľmi intenzívne. "Nemala som vôbec žiadnu skúsenosť v práci v gastre," hovorí vyštudovaná architektka Oprendek, ktorá svoju firmu založila v roku 2016 a pôsobí najmä v Košiciach.

"Všetci sme začínali ako absolútni amatéri na malom grile za 50 eur z Metra. Úspech bol, že v prvý večer kamoš Slavo zjedol päť hotdogov po sebe," dodáva. Aktuálny rekord je sedem hotdogov za večer.

Majiteľom firmy je jej pes Robin, hovorí Oprendek.

01 - Modified: 2021-03-07 05:54:21 - Feat.: - Title: Slovenka vyrába produkt, ktorý čistí prostredie od vírusov. Nápad dostala v Ománe 02 - Modified: 2020-01-29 14:02:53 - Feat.: - Title: Do Trenčína priniesli to, čo tam chýbalo. Do ich kaviarne pod hradom sa čaká v rade 03 - Modified: 2019-09-18 15:07:34 - Feat.: - Title: Pri otvorení sa báli, že to bude hanba. Ľudí postupne presvedčili, že nakupovať bez obalu sa oplatí 04 - Modified: 2019-06-26 13:45:06 - Feat.: - Title: Obľúbený košický street food začínal na malom grile za 50 eur, teraz vstupuje do štvrtej sezóny 05 - Modified: 2019-04-24 12:12:49 - Feat.: - Title: Aby mohli začať podnikať, museli predať byt. Úspech sa dostavil už po polroku
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
23. apríl 2024 15:26