Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
22.07.2019, 00:00

Veľa mäsa sa k nám iba dováža a porciuje

Alexandra Krajčíová Orčíková, konateľka kafilérie v Mojšovej Lúčke, vysvetľuje, prečo musela ich firma tento rok zvýšiť ceny o tretinu.

Veľa mäsa sa k nám iba dováža a porciuje
Zdroj: ilustračná snímka TASR/AP

Vaša kafiléria je v súčasnosti jediná na Slovensku. Do akej miery sú vyťažené jej kapacity?
Naše kafilériové zariadenie je momentálne vyťažené zhruba na 80 až 90 percent s tým, že v Mojšovej Lúčke sa nachádzajú dve spracovateľské linky.

Čím si možno vysvetliť, že napriek vášmu monopolu nie je kafiléria využitá na sto percent?
Je pravda, že kategórie jede

Nenechajte sa obmedzovať

Tento článok je exkluzívnym obsahom Hospodárskych novín. Pokiaľ chcete získať neobmedzený prístup k digitálnemu obsahu hnonline.sk, predplaťte si jeden z troch digitálnych balíkov.

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Denný prehľad správ emailom

Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.