Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
22.07.2019, 00:00

Veľa mäsa sa k nám iba dováža a porciuje

Alexandra Krajčíová Orčíková, konateľka kafilérie v Mojšovej Lúčke, vysvetľuje, prečo musela ich firma tento rok zvýšiť ceny o tretinu.

Veľa mäsa sa k nám iba dováža a porciuje
Zdroj: ilustračná snímka TASR/AP

Vaša kafiléria je v súčasnosti jediná na Slovensku. Do akej miery sú vyťažené jej kapacity?
Naše kafilériové zariadenie je momentálne vyťažené zhruba na 80 až 90 percent s tým, že v Mojšovej Lúčke sa nachádzajú dve spracovateľské linky.

Čím si možno vysvetliť, že napriek vášmu monopolu nie je kafiléria využitá na sto percent?
Je pravda, že kategórie jede

Digital + 25€ palivová karta

Obdarujte seba alebo svojich blízkych exkluzívnym obsahom Hospodárskych novín a ako darček od nás získate palivovú kartu v hodnote 25€.

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Denný prehľad správ emailom

Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.