Kvôli náročnejšej klientele Dávid Frajt rozmýšľa o otvorení vlastnej pražiarne.HN Pavol Funtál
StoryEditor

Africkú kávu predávame od decembra do mája

23.07.2019, 00:00
Autor:
(TB)(TB)
Zákazník je dnes omnoho vzdelanejší a náročnejší ako pred pár rokmi, hovorí pre HN Dávid Frajt .

Mali ste prevádzku aj na festivale Pohoda. Koľko káv ste za tie tri dni predali?
Nemáme to ešte zrátané, ale za hodinu to bolo zhruba 400 filtrovaných káv a 12 espres za minútu. To sme boli schopní spraviť. Aby sme to zvládli, celý harmonogram sme si však museli pripraviť mesiace vopred. Minuli sme tam necelých 70 kíl kávy. Podávali sme päť druhov. Z hľadiska vybavenia a kapacít, toľko toho v kamennej prevádzke nie sme schopní pripraviť.

Koľko ľudí celkovo pracuje vo vašej kavi...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 12:44