StoryEditor

Ponuka skipassov na lyžovačku v Rakúsku

26.12.2006, 23:00

Cestujúci, ktorí majú záujem o lyžovačku v Rakúsku, si môžu od nedele 10. decembra 2006 vo všetkých pokladniciach vybavených systémom Komplexného vybavenia cestujúcich, kúpiť Skipass Semmering a Skipass Unterberg, ktoré môžu využiť v rakúskych lyžiarskych strediskách: Semmering -- Stuhleck, Semmering -- Hirschelkogel a Unterberg.
Cestujúci, ktorí budú lyžovať v lyžiarskom stredisku Semmering -- Hirschenkogel, vystúpia z vlaku v železničnej stanici Semmering.
Cestujúci, ktorí chcú lyžovať v lyžiarskom stredisku Semmering -- Stuhlek, vystúpia v železničnej stanici Spital am Semmering.

Skipass Semmering
je spiatočný cestovný lístok z Bratislavy-Petržalky do železničnej stanice Semmering alebo Spital am Semmering.
V cene cestovného lístka je zahrnutý celodenný skipass do lyžiarskeho strediska Semmering -- Stuhleck alebo Semmering -- Hirschelkogel a tiež autobusový transfer zo železničnej stanice do lyžiarskeho strediska a späť.
Celodenný skipass dostane cestujúci počas cesty od sprievodcu vo vlaku, keď sa preukáže platným cestovným lístkom.
Cena Skipass Semmering
je pre dospelého 32 €, čo je približne 1 150 Sk. Cena pre mládež od 15 do 19 rokov je 29 €, čo je približne 1 000 Sk a cena pre dieťa od 6 do 15 rokov je 16 €, čo je približne 580 Sk. Deti do 6 rokov cestujú bezplatne.

Skipass Unterberg
je spiatočný cestovný lístok na špeciálny priamy lyžiarsky vlak z Bratislavy-Petržalky do železničnej stanice Pernitz-Muggendorf.
V cene cestovného lístka je zahrnutý celodenný skipass do lyžiarskeho strediska Untenberg a tiež autobusový transfer zo železničnej stanice Pernitz-Muggendorf do lyžiarskeho strediska Unterberg a späť. Celodenný skipass dostane cestujúci počas cesty od sprievodcu vo vlaku, keď sa preukáže platným cestovným lístkom.
Cena Skipass Unterberg
je pre dospelého 25 €, čo je asi 900 Sk, pre deti do 15 rokov 12,50 €, čo je približne 450 korún. Deti do 6 rokov cestujú bezplatne.


Cestovný poriadok lyžiarskeho vlaku

Bratislava -- Semmering -- Unterberg
Lyžiarsky vlak do Semmeringu a Unterbergu odchádza z Bratislavy Petržalky o 6.51 h. Do Semmeringu prichádza o 9.39 h a a do Spital am Semmering o 9.48 h. Do železničnej stanice Pernitz -- Muggendorf (Unterberg) príde vlak o 10.00 h.

Unterberg -- Semmering -- Bratislava
Lyžiarsky vlak zo Spital am Semmeringu odchádza o 16.57 h, zo Semmeringu o 17.07 h a do Bratislavy Petržalky prichádza o 19.53 h.
Z Pernitz -- Muggendorf (Unterberg) odchádza vlak o 16.59 h a do Bratislavy Petržalky prichádza o 19.53 h.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 08:44