Vera Sentešová s manželom prevádzkujú svoje štúdiá v Bratislave a Nitre.ARCHÍV V. SENTEŠOVEJ
StoryEditor

Právnička, ktorá pomáha ľuďom „vypnúť

13.08.2019, 00:00
Autor:
lucluc
Vo svojom povolaní boli úspešní, no potom prišiel zlom – rozbehnutú kariéru odložili bokom a pustili sa do vzrušujúcich vlastných projektov.

Pokračovať v rodinnej tradícii a pomáhať ľuďom. To bola hlavná motivácia, prečo Vera Sentešová nastúpila po strednej škole na právnickú fakultu a odštartovala kariéru v advokácii. Sedavé a psychicky náročné zamestnanie si po večeroch kompenzovala hodinami jogy. Tá ju nadchla až tak, že jedného dňa právnickú profesiu nadobro opustila a kancelársky stôl vymenila za karimatku. S manželom si otvorili malé jogové štúdio v centre Bratislavy, kde tradičné východné cvičenie prispôsobili „na mieru“ súčasným trendom a potrebám klientov. Dnes majú Sentešovci pod značkou YoGO sieť piatich pobočiek v dvoch mestách. Od svojho vzniku v roku 2011 pomohli už takmer 10-tisíc klientom a vyškolili 523 inštruktorov z celého Slovenska.


Od cvičenia k manažovaniu
S Verou sa stretávame na pravé poludnie v priestoroch jedného z ich štúdií neďaleko Štrkoveckého jazera v Ružinove. Na prvý pohľad rozhodne nepôsobí ako zaneprázdnená úspešná podnikateľka. Prichádza v jogovom úbore, džínsovej bunde a s veľkým priateľským úsmevom na tvári. Dalo by sa povedať, že z nej vyžaruje povestný jogový zen. Štúdio je zariadené moderne, minimalisticky, no zároveň útulne.

Návštevníkov, ktorí si prišli zacvičiť, čaká automat s vodou, plne vybavená kúpeľňa so sprchou, či dokonca pohodlné papuče. Momentálne je však priestor prázdny, najbližšia lekcia sa totiž začína až po tretej popoludní.


„Toto je asi môj najobľúbenejší priestor,“ konštatuje Vera, no zároveň dodáva, že každé štúdio má svoje vlastné čaro a aj klienti majú spomedzi ich štúdií rozličných favoritov. Vera lekcie vedie v štúdiu v Starom Meste, kde sa pred ôsmimi rokmi začal odoh...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-12-19 13:30:00 - Feat.: - Title: Marvel má problém. Predstaviteľ Kanga je vinný z domáceho násilia, štúdio ho okamžite vyhodilo a jeho kariéra je v troskách 02 - Modified: 2023-08-14 07:45:02 - Feat.: - Title: Výbava pre víťazov v biznise: Pohodlné topánky, ostrá tlač a web, čo sa blyští 03 - Modified: 2023-08-22 08:30:00 - Feat.: - Title: Lizo rozhodne nie je jediná. Kariéra a dobré meno týchto hercov a spevákov skrachovali doslova za noc 04 - Modified: 2023-09-01 09:30:00 - Feat.: - Title: Šíri sa nový trend lenivého dievčaťa. Po piatej hodine už nepracujú, ide o rovnováhu medzi prácou a súkromím 05 - Modified: 2023-03-31 14:53:09 - Feat.: - Title: Sezóna plná zvratov. V Prešove robil slovenský Švajčiar kapitána, no skončil. Odišiel do Katovíc a má titul
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
24. apríl 2024 03:46