Fungujú päť rokov a získali už aj medzinárodné ocenenia. Projekt Gentlejam, ktorý vyrába džemy a omáčky s prémiovým alkoholom, v novej časti seriálu HNtelevízie Success Story predstavila jeho autorka Iveta Hrabovská.
"Celý Gentlejam sme vytvárali úplne na kolene. Bez pomoci odborníkov, špecialistov, marketérov. Ani neviem ako. A z toho vzniklo portfólio 13 produktov," povedala Hrabovská.
V celosvetovej súťaži džemov dokonca získali zlatú medailu, chutil podľa jej slov aj slovenským šéfkuchárom.
Najobľúbenejší produkt z ich portfólia je čučoriedkový džem s portským vínom.
Delegácie zo Slovenska nosia produkty Gentlejam do zahraničia. "Je to jeden z nosných produktov, ktorým sa pýšia naši politici," hovorí Hrabovská.
Viac sa o projekte Gentlejam dozviete vo videu.