StoryEditor

Firmy tápu, ako zverejniť pôvod mäsa

08.12.2019, 23:00
Reštauráciám pribudne už tento víkend nová povinnosť. Zákazníci budú musieť vedieť, z ktorej krajiny je mäso, ktoré dostanú na tanier.

Poľské mäso z chorých kráv, baktérie salmonely či E. coli alebo africký mor ošípaných. Tieto kauzy majú na svedomí, že zákazníci sú opatrnejší nielen pri nákupe mäsa v obchodoch, ale aj pri jeho objednávaní v reštauráciách. „Hostia sa nás ironicky pýtali, či sa problém týka aj našich jedál,“ hovorí Andrej Čechu...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
18. apríl 2024 02:05