StoryEditorReštaurácie sa prepadli o 80 percent. ,,Okienka“ ich nespasili
Tržby reštaurácií pri výdaji a rozvoze sú o dve tretiny nižšie ako pri štandardnej prevádzke.
Minulý týždeň sa rozbehla prvá fáza zmierňovania reštrikcií. Premiér Igor Matovič ohlásil otváranie menších obchodov či gastroprevádzok mimo nákupných centier. Môžu predávať „cez okienko“ alebo rozvážať výrobky. Tieto služby však fungovali už od začiatku pandémie. Čo sa teda zmenilo? Prakticky nič. „Ja som si nevšimol rozdiel medzi tým, čo bolo predtým a teraz,“ povedal pre HN majiteľ reštauračnej siete Medusa Peter Štecko.
(Ne)otvorené reštaurácie
Fungovanie len prostredníctvom výdaja jedla či nápojov a...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
03 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby
04 - Modified: 2024-04-19 12:54:11 - Feat.: - Title: Regulácie v Maďarsku pridusili Tesco. Aké marže má top reťazec v našom regióne?
05 - Modified: 2024-04-14 22:00:00 - Feat.: - Title: Riaditeľ Nestlé pre HN: Zvýšeniu cien sa nevyhneme ani my. S vybranými produktmi sme sa museli rozlúčiť