Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_novinyMinulý týždeň sa rozbehla prvá fáza zmierňovania reštrikcií. Premiér Igor Matovič ohlásil otváranie menších obchodov či gastroprevádzok mimo nákupných centier. Môžu predávať „cez okienko“ alebo rozvážať výrobky. Tieto služby však fungovali už od začiatku pandémie. Čo sa teda zmenilo? Prakticky nič. „Ja som si nevšimol rozdiel medzi tým, čo bolo predtým a teraz,“ povedal pre HN majiteľ reštauračnej siete Medusa Peter Štecko.
(Ne)otvorené reštaurácie
Fungovanie len prostredníctvom výdaja jedla či nápo
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 84% na dočítanie.
Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Denný prehľad správ emailom
Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.
Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.