Škoda Auto
StoryEditor

Škoda Auto Slovensko má nového konateľa

18.06.2020, 09:56
Autor:
redred
Nový konateľ pracuje pre značku ŠKODA už viac ako 20 rokov. Preberá zodpovednosť za vedenie predajných, marketingových a popredaných služieb.

Novým konateľom spoločnosti Škoda Auto Slovensko sa s účinnosťou od dnešného dňa stáva Jaroslav Hercog, ktorý preberá zodpovednosť za vedenie predajných, marketingových a popredajných služieb.

Vo funkcii nahradil Mareka Růžičku, ktorý vo vedení importérskej spoločnosti značky Škoda pôsobil štyri roky. Jaroslav Hercog má vyše dvadsaťročné skúsenosti s prácou pre značku Škoda, kde pracoval na viacerých manažérskych pozíciách v oblasti predaja a marketingu.

Jaroslav Hercog pracuje pre značku Škoda už viac než 20 rokov, pričom zastával mnoho manažérskych pozícií v oblasti predaja a marketingu, medzi inými aj v Škoda Auto Slovensko v rokoch 2005 až 2007. V poslednej dekáde bol regionálnym riaditeľom pre predaj v strednej a východnej Európe a uplynulé štyri roky riadil expanziu značky na 22 západoeurópskych trhoch. 

“Som rád, že sa vraciam domov na Slovensko. Teším sa, že budem mať možnosť byť súčasťou úspešného tímu značky ŠKODA, ktorá je na Slovensku jednoznačným lídrom. Vďaka modernej predajnej sieti a širokej modelovej palete tak máme veľkú perspektívu túto pozíciu aj naďalej posilňovať. Spoločne s ponukou kvalitných služieb chceme s našimi obchodnými partnermi zvyšovať lojalitu a spokojnosť našich zákazníkov,” vysvetľuje Jaroslav Hercog, nastupujúci konateľ spoločnosti Škoda Auto Slovensko a dodáva: “Naše odvetvie bude stále intenzívnejšie ovplyvňovať mnoho prichádzajúcich trendov, ako je napríklad elektromobilita, konektivita či digitalizácia predajných a servisných procesov. Tomu musíme prispôsobiť aj naše služby a ponuku produktov, pretože naši klienti práve takéto inovácie od jednotky na trhu bezpochyby očakávajú. Prvoradou úlohou však bude spoločne s našimi partnermi v sieti Škoda zvládnuť dopady pandémie koronavírusu a pripraviť sa na reštart a návrat do novej reality.”

Jaroslav Hercog nastupuje na pozíciu konateľa spoločnosti Škoda Auto Slovensko počnúc 1. júnom 2020 a vo funkcii nahrádza Mareka Růžičku, ktorý však ostáva verný značke s okrídleným šípom v logu. Ten posilní predajný tím spoločnosti Škoda Auto v Mladej Boleslavi, kde prevezme vedenie predajného regiónu zodpovedného za Rusko a krajiny Strednej Ázie.

01 - Modified: 2024-03-23 08:44:19 - Feat.: - Title: Legendárna „embéčka“ má 60 rokov. Za raritné verzie dnes dostanete aj 40-tisíc eur 02 - Modified: 2024-03-23 23:00:00 - Feat.: - Title: Vyskúšali sme český kombík zo Slovenska: Očakávaná novinka ponúka brutálny priestor 03 - Modified: 2024-03-13 10:04:28 - Feat.: - Title: Výnimočný rok pre Škodu. Vlani strojnásobila prevádzkový zisk, najlepšie sa predáva model Octavia 04 - Modified: 2024-03-12 10:05:00 - Feat.: - Title: Škoda v čižmách či chalupársky sen? Octavia Scout potichu končí, náhrada tu však je 05 - Modified: 2024-03-06 13:20:00 - Feat.: - Title: Otestovali sme odchádzajúcu Škodu Superb. Výkonom síce ohúri, ale na jamách zarmúti
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. apríl 2024 05:45