Reuters
StoryEditor

Spojenie dvoch významných hráčov prinesie pracovné miesta

01.07.2020, 22:04
Autor:
domadoma
Najväčší prevádzkovateľ herní na Slovensku sa spojil s najväčším dodávateľom herných zariadení.

Skupina Synot kapitálovo vstúpila do slovenskej spoločnosti Slov-Matic, ktorá je najväčším prevádzkovateľom herní na Slovensku, Synot o tom informoval v tlačovej správe. 

Objavila sa príležitosť, ktorú sme radi využili. Spoločnosť Slov-Matic je na prvej priečke v rámci prevádzky hazardných hier na slovenskom trhu. Rozhodli sme sa preto spojiť sily," uviedol Miroslav Valenta, obchodný riaditeľ skupiny Synot.

"Najmä kvôli neustále sa meniacej legislatíve prežíva toto podnikanie na Slovensku veľmi turbulentné obdobie. Posledné dva roky sme cítili potrebu nejakej zmeny, ktorá by - v športovej terminológii - tak povediac vniesla novú krv do nášho tímu," povedala Jana Kelementová, konateľka spoločnosti Slov-Matic.

Zástupcovia oboch strán očakávajú, že spojením vzniknú aj nové pracovné príležitosti. 

Skupina Synot dnes poskytuje prácu približne trom tisícom osôb. Podniká takmer na všetkých kontinentoch a to vo viac ako dvadsiatich krajinách sveta. V ďalších desiatkach krajín pôsobí prostredníctvom online kasína. Svoje obchodné aktivity má v Európe, Afrike, Amerike ale aj v Ázii.

Spoločnosť Slov-Matic sa sústreďuje najmä na prevádzkovanie výherných zariadení rôzneho typu v herniach, ktoré sa nachádzajú po celom území Slovenska. Uplatnenie v nej si našlo vyše päťsto zamestnancov.

01 - Modified: 2017-06-15 21:45:19 - Feat.: - Title: Chcú byť lídrom a ďalej expandovať 02 - Modified: 2016-09-22 21:22:05 - Feat.: - Title: Gamblerom vezmú z krčiem výherné automaty
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 11:54