Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
07.11.2020, 00:00

Slovenka prerazila s výrobou zákuskov. Základom je nepozerať na cenu, tvrdí

Zakladateľka firmy Domčine laskonky otvorila svoju prevádzku pred štyrmi rokmi.

Dominika Onofrejová založila firmu Domčine laskonky v roku 2016 so vstupnou investíciou 20-tisíc eur. V súčasnosti zamestnáva troch ľudí. 

Začiatky spočívali najmä v pečení makróniek, neskôr sa pridali aj torty a rôzne koláčiky na svadby.

"Myslím si, že som mala dosť veľkú výhodu, lebo mám vyštudovanú ekonómiu, podnikanie, čiže vedela som, do čoho idem," povedala zakladateľka.

"Najväčším úspechom pre mňa je, že sa v nedeľu večer teším v pondelok do práce." Jej snom je mať kaviareň, kde ľudia budú chodiť ako na dobré koláče, tak i na kávu.

"Neberiem to ako možnosť, ako zbohatnúť, pretože neustále tie peniaze točím," povedala. "Nepozeráme sa na cenu ale na suroviny, keď dodávateľ zmení kvalitu, tak hľadáme iného," dodala Onofrejová.

Denný prehľad správ emailom

Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.