StoryEditorPodniky hovoria o pomste Matoviča a cielenej likvidácii. Do prestavby investovali tisícky eur
Vláda prikázala reštauráciám zatvoriť terasy len pár dní po tom, čo do ich prestavby investovali tisícky eur. Podniky za tým vidia premiérovu reakciu na vzburu.
Keď vláda 16. marca zatvorila reštaurácie, ich tržby okamžite padli na nulu. Nádej im svitla začiatkom mája, keď dostali povolenie prevádzkovať aspoň terasy. Lenže s príchodom jesene utŕžili ďalšiu ranu. Ľudia totiž v chladnom a sychravom počasí odmietali sedieť vonku. Podnikom tak nezostalo nič iné, než sa tomu prispôsobiť. „Do prerobenia terás sme investovali asi päťtisíc eur,“ uviedol pre HN Matej Matejka, obchodný riaditeľ spoločnosti Aplend, ktorá pôsobí v oblasti turizmu. Ohrievače, deky a plachty za tritisíc eur nakúpili aj žilinské prevádzky Smreková Kol...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
03 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
04 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
05 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili