Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_novinyPosedenie s priateľmi si na Slovensku nevieme predstaviť bez piva. Tento zlatistý mok sa však dostal minulý rok do nepríjemnej situácie. Obmedzenie hotelov, barov, reštaurácií či zrušenie spoločenských akcií spôsobili pivárňam zásadný škrt cez rozpočet. Vypadnutý sektor totiž znížil producentom príjmy približne o 30 percent a ohrozil aj výrobu sladu či pestovanie jačmeňa.
Pijeme menej
„Počas prvej aj druhej vlny sme v dôsledku opatrení súvisiacich s pandémiou zaznamenali v segmente HoReCa dramatický pokles predaja,“ uviedla Helena Windisch, manažérka
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 84% na dočítanie.
Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Denný prehľad správ emailom
Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.
Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.