Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_noviny„Pestovatelia cukrovej repy a producenti cukru ukončili jednu z najnáročnejších cukrovarníckych kampaní,“ uviedla Jana Holéciová, hovorkyňa Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory. Dôvodom, prečo sa v tomto roku pestovateľom nedarilo, sú hlavne extrémne výkyvy počasia, ktoré sťažili pestovanie a následne spracovanie repy v cukrovaroch.
Na Slovensku fungujú už len dva cukrovary, a to Slovenské cukrovary v Seredi a Považský cukor v Trenčianskej Teplej. Ťažké stroje, k
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 84% na dočítanie.
Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Denný prehľad správ emailom
Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.
Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.