StoryEditor

Prvý odhad: skoro polovica gastra musí byť zatvorená

27.04.2021, 00:00
Prvý deň otvorených terás bol rozpačitý. Straty prevádzok sú veľké a od prvého kroku uvoľňovania opatrení nečakajú zázraky.

Po vyše 200 dňoch veľký návrat. Reštauratéri dostali zelenú a aspoň na terasách mohli usadiť prvých hostí. Aj v centre Bratislavy bolo oproti predchádzajúcim týždňom o čosi živšie. Ľudia dopoludia zapĺňali kaviarne, niektorí pomaly prichádzali na obed. No ni...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-15 11:40:32 - Feat.: - Title: Prevádzku známeho influencera Jovinečka vykradli. Neviem čo sa stalo, chýba veľa vecí a fungujeme v núdzovom režime, hovorí 04 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 23:35