StoryEditor

Šéf Cresco pre HN prezradil plány v Bratislave: Je tu veľký potenciál na ďalší rozmach

07.05.2021, 10:31
Pozdĺž celého projektu plánujeme cyklotrasu. Budujeme aj obojstrannú zastávku mestskej hromadnej dopravy, hovorí výkonný riaditeľ spoločnosti Cresco Real Estate Ján Krnáč.

Pripravujete nový projekt v bratislavskej Dúbravke. Kde presne sa bude nachádzať?
Dnes už môžem prezradiť, že projekt bude mať názov Agáty. Bratislavčania si ho ľahko spoja s Agátovou ulicou. Teda veľmi zaujímavou lokalitou, ktorá v sebe spája dve výnimočné špecifiká, ktoré sú pri bývaní a rekreácii v meste vyhľadávanou raritou.

Prečo ste si vybrali práve túto lokalitu?
Na jednej strane má výborne vybudovanú infraštruktúru, neďaleko je veľké nákupné centrum, miesto má dobrú dostupnosť do mesta aj von z neho. Zároveň ide o výborný východiskový uzol do okolia, turistickými chodníkmi sa dá dostať na Devín či Devínsku Kobylu. V neposlednom rade ešte spomeniem, že Agáty budú bezprostredným susedom so športovým klubom Penati, čo môže byť pre niektorých klientov zaujímavé miesto na vyžitie. Táto lokalita vie osloviť naozaj široké spektrum potenciálnych klientov. Tých, ktorí chcú mať na dosah benefity veľkomestského života aj široké možnosti voľnočasových aktivít v prírode.

Kto stojí za návrhom?
Architektonický koncept sme zverili už svojim „dvorným“ architektom z Compass Architekti. Desať rokov s nami spolupracujú na Slnečniciach, navrhli v nich drvivú väčšinu b...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
24. apríl 2024 14:45