Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
05.06.2014, 00:00

Popradčanov zachránili študenti a technológie

Konzervárenský priemysel na Slovensku zažil mŕtvicu, medzi zachránených patrí popradský Tatrakon

Bravčové mäso, sója, cibuľa, rajčinový pretlak, olej, cukor, soľ a zmes korenín... a konzerva. Tak málo stačí, aby vznikla legenda internátov, letných dovoleniek a obedov na poslednú chvíľu. Slávnu omáčku na špagety – Morca Dellu pozná azda každý Slovák. „Pre študentov, ale aj ďalších predstavuje spolu so špagetami rýchlu večeru alebo obed, ktorý zasýti, chutí – a to všetko za minimálny čas,“ vysvetľuje dôvody popularity omáčky generálna riaditeľka popradskej spoločnosti Tatrakon Katarína Kacvinská. Práve „mäsovo-sójová zmes na špagety“ je jedným z dôvodov, prečo sa podtatranskej spoločnosti podarilo zvlád

89% zľava na predplatné

Tento článok je exkluzívnym obsahom Hospodárskych novín. Pokiaľ chcete získať neobmedzený prístup k digitálnemu obsahu hnonline.sk, predplaťte si jeden z troch digitálnych balíkov.

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Denný prehľad správ emailom

Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.