StoryEditorPopradčanov zachránili študenti a technológie
Konzervárenský priemysel na Slovensku zažil mŕtvicu, medzi zachránených patrí popradský Tatrakon
Bravčové mäso, sója, cibuľa, rajčinový pretlak, olej, cukor, soľ a zmes korenín... a konzerva. Tak málo stačí, aby vznikla legenda internátov, letných dovoleniek a obedov na poslednú chvíľu. Slávnu omáčku na špagety – Morca Dellu pozná azda každý Slovák. „Pre študentov, ale aj ďalších predstavuje spolu so špagetami rýchlu večeru alebo obed, ktorý zasýti, chutí – a to všetko za minimálny čas,“ vysvetľuje dôvody popularity omáčky generálna riaditeľka popradskej spoločnosti Tatrakon Katarína Kacvinská. Práve „mäsovo-sójová zmes na špagety“ je jedným z dôv...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2006-06-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Američania začali veľký lov na teroristov
01 - Modified: 2024-04-20 08:00:00 - Feat.: - Title: Máš v škole zlé známky? Štúdia ukazuje, že nemusíš byť úplne na vine ty, ale tvoje priezvisko
02 - Modified: 2024-04-16 12:36:26 - Feat.: - Title: STU boduje na plnej čiare. Jej fakulta je pre stredoškolákov opäť jednou z najžiadanejších na Slovensku
03 - Modified: 2024-04-12 20:19:13 - Feat.: - Title: Sledovanie súkromných rozhovorov vládou je realitou. Americký zákon dáva moc tajným službám
04 - Modified: 2024-04-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Výhody a riziká AI a problém s tým, kto bude strážiť strážnikov? Hrozí, že ohlúpneme, tvrdí expert
05 - Modified: 2024-04-04 12:46:28 - Feat.: - Title: Expert na umelú inteligenciu pre HN: Zabudnite, že rozoznáte deepfake od reality. Už teraz je to nemožné