StoryEditor

Anketa: Chystáte výstavbu nákupných centier mimo Bratislavy?

25.11.2013, 22:58

Peter Lukeš, spolumajiteľ Immocap Group

Pripravujeme návrhy nových, veľmi zaujímavých projektov, a to aj v segmente nákupných centier i administratívnych budov. Zároveň minimálne v jednom prípade hovoríme o projekte celomestského významu.

Martin Danko, Penta Investments

V súčasnosti staviame v Bratislave obchodno-zábavné centrum Bory Mall a zároveň postupne obsadzujeme priestory v rámci projektu Bory Retail Zone. Mimo uvedených projektov Penta aktuálne výstavbu obchodných centier nerealizuje a ani neplánuje. Na východnom Slovensku realizujeme v súčasnosti rezidenčný projekt Nová Terasa. Prvá etapa projektu bola úspešne dokončená. Ide celkovo o 164 bytov. Pripravujeme pritom ďalšie fázy.

Karol Grúň,Maxx Real Estate Holding

V súčasnosti pracujeme na rozšírení nášho objektu občianskej vybavenosti v Žiline. V budúcom roku máme záujem o nadstavenie a rozšírenie objektu. V súčasnosti je objekt prenajatý – tak obchodné, ako aj kancelárske priestory. Máme v záujme vytvoriť tu ešte bytové jednotky a prekvalifikovať ho z objektu občianskej vybavenosti na polyfunkčný. Zatiaľ neplánujeme vytvárať v Žiline obchodné priestory, keďže ich je v tomto regióne prebytok.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
25. apríl 2024 00:28