StoryEditor

Anketa medzi čitateľmi

09.08.2013, 00:00
Autor:
lemlem

Martin Michelik
Išiel som na leto do Anglicka a kúpil som si mesačný paušál za 15 eur, s neobmedzeným internetom (doslovne neobmedzeným nie dva gigabajty ako u nás), 500 minút na všetky anglické čísla a pevné linky a neobmedzené esemesky, keď si to porovnám s operátormi u nás a koľko ľudia u nás zarábajú, tak je mi z toho smutno...

Karol Vosyka
Otec má u toho istého operátora v Rakúsku paušál za 30 eur, pričom má všetko neobmedzené do Rakúska (volania, SMS, internet), 500 minút do Európskej únie a hocijaký telefón (aj iPhone 5 či Galaxy 4) za jedno euro.

Martina Divinská
U predchádzajúceho operátora 100 minút a esemesky za takmer 40 eur každý mesiac, teraz niekoľkonásobne viac za šesť až osem eur mesačne. Stačí si vedieť vybrať a nenaletieť.

Rastislav Mikitka
Určite majú nejakú kartelovú dohodu, lebo vždy, keď jeden z nich príde s nejakou "akože novinkou", tak do mesiaca, dvoch, to majú aj ostatní. Chcelo by to ďalšieho operátora...

Peter Novák
Ja mám 400 minút za 18 eur bez viazanosti. Aj to mi však ponúkli až v čase, keď prebiehal proces prenosu čísla ku konkurencii.

Rastislav Komar
Každý má možnosť výberu, ak sa vám nepáčia naši operátori, vyberte si ineho. Je to jednoduché. Ja mám síce paušál za 40 eur, ale mám pokoj so všetkým a viem že viac to nebude, pokrytie sa zlepšuje, internet je rýchly, káble drahé, v blízkej dobe tu možno bude 4G, ak sa vam to nepáci, posielajte holuby alebo posšu, používajte PC, kto vás núti volať.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
20. apríl 2024 07:54