StoryEditor

Zrušili tender

10.05.2007, 00:00
Autor:
SITASITA

Ministerstvo financií zrušilo včera verejné obstarávanie na výber agentúry zabezpečujúcej komunikačnú kampaň o zavedení eura. "Ihneď po zverejnení oznámenia ministerstvo financií zaregistrovalo početné signály od subjektov pôsobiacich na reklamnom a mediálnom trhu, ktoré svedčili o nejednoznačnej interpretácii stanovených kritérií na účasť subjektov vo verejnej súťaži. Takýto postoj väčšina subjektov deklarovala aj počas opakovaného prieskumu trhu usporiadaného ministerstvom 7. mája tohto roku," uvádza sa v stanovisku rezortu financií. Podľa medializovaných informácií potenciálni uchádzači namietali, že niektoré z kritérií sú nastavené iba na konkrétne agentúry.
Nové verejné obstarávanie, ktoré bude zohľadňovať nové poznatky získané rezortom počas opakovaného prieskumu trhu, bude vyhlásené v krátkom čase.
Ministerstvo vyhlásilo tender na komunikačnú agentúru pre proces zavádzania eura 2. mája tohto roku. Predpokladaný rozpočet na informačnú kampaň pritom v oznámení o vyhlásení súťaže uvádzalo v sume 134,5 milióna korún bez DPH.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
06. máj 2024 15:01