StoryEditor

Hľadajú sa peniaze na kampaň

11.09.2003, 00:00

Projekt kampane, ktorej cieľom bude motivovať našich občanov na pobyt či dovolenku v niektorom z regiónov Slovenska, je pripravený. Zatiaľ však chýba jeho finančné krytie.
Ak sa Slovenskej agentúre pre cestovný ruch podarí získať peniaze v dohľadnom čase, mohol by sa rozbehnúť ešte pred začiatkom zimnej turistickej sezóny. V prípade, že sa financie v najbližších týždňoch nenájdu, začatie projektu sa presunie zrejme na začiatok budúceho roka. Riaditeľka agentúry Ivana Magátová pre HN uviedla, že projekt počíta s ôsmimi miliónmi korún, ale keďže by to mali byť peniaze z mimorozpočtových zdrojov, nedokáže odhadnúť, či sa ich podarí získať v predpokladanej výške. Podľa Magátovej by to mala byť masová kampaň, ktorá by mala prostredníctvom médií, ale aj billboardov, letákov a príloh v tlači osloviť občanov tejto republiky. V projekte kampane sa tiež počíta s vedomostnými súťažami o Slovensku, za ktoré by mali ich účastníci šancu vyhrať pobyty v regiónoch Slovenska.
Kampane, ktoré chcú viesť domáce obyvateľstvo k spoznávaniu vlastnej krajiny, nie sú vo svete ničím nezvyčajným. Robia aj v štátoch, ktoré sú vyhľadávaným cieľom letných dovoleniek a nemajú núdzu o zahraničných návštevníkov.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
02. máj 2024 14:42