StoryEditor

Stretnite sa s top osobnosťami. Staňte sa členom HNClubu a pripojte sa k elite

22.01.2015, 17:35

Michael Dell, zakladateľ počítačovej megakorporácie Dell, bývalý  šéf Microsoftu Steve Ballmer, ako aj Mexičan, ktorý učil svet bojovať s krízou. Reč je o šéfovi Organizácie pre ekonomickú spoluprácu a rozvoj Angelovi Gurríovi.

Aj tieto top mená svetového biznisu či politiky prijali pozvanie Hospodárskych novín a stali sa spíkrami na prestížnych diskusných fórach HNClub. Naši členovia mohli týmto, ale i mnohým ďalším osobnostiam v uzatvorenej spoločnosti zoči–voči položiť otázky, na ktoré chceli odpoveď, a ktoré mohli pomôcť ich podnikaniu. Už pravidelne sa HNClubov zúčastňujú aj premiéri rôznych krajín na čele s Robertom Ficom.

Snahou HNClubov je totiž svojim členom v prvom rade ponúknuť možnosť osobne sa stretnúť s významnými ekonomickými, hospodárskymi a politickými osobnosťami. Jeho snahou je tiež prispieť k informovanosti slovenskej hospodárskej komunity o podmienkach súvisiacich s podnikaním doma i v zahraničí a priniesť kvalitnú diskusiu o dôležitých témach, ktoré hýbu našou spoločnosťou. Tematicky sa snaží o pokrytie všetkých dôležitých segmentov.

Staňte sa aj vy členom klubu vyvolených, členom HNClubu Hospodárskych novín.


Viac informácií získate TU. Alebo nás kontaktujte emailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo +421 2 48 238 206


Prečo som členom HNClubu:

Igor Vida, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Tatra banky
Keď sa stretnú zanietení ľudia, ktorých spájajú spoločné témy, vzniká priestor na inšpiratívne rozhovory. A odtiaľ je už len kúsok k inovatívnym nápadom. Som rád, že HNClub takéto stretnutia vytvára.

Igor Lichnovský, generálny riaditeľ a predseda Rady banky Eximbanky SR
Z pozície člena tohto prestížneho klubu vnímame všetky podujatia, ktoré pripravuje HNClub, najmä ako priestor na nadviazanie neformálnych vzťahov medzi predstaviteľmi významných slovenských, ako aj na Slovensku pôsobiacich zahraničných spoločností. Členstvo Eximbanky SR v HNClube je prínosom pre našu obchodnú činnosť v súlade s naším poslaním. Predstavitelia Eximbanky vystupujú v pozícii prednášajúcich hostí na klubových podujatiach, kde môžu účastníkov informovať o možnostiach využitia štátnej podpory exportu. Zároveň však majú tiež možnosť stretávať sa a diskutovať s odborníkmi zo slovenskej hospodárskej a ekonomickej verejnosti a získavať cenné informácie pre činnosť našej inštitúcie. 

Miloš Kmety, riaditeľ Europäische Reiseversicherung AG
Na stretnutiach HNClubov získavam informácie aktuálne a priamo zo zdroja. Mám možnosť vypočuť si aj medziriadkové informácie a položiť otázku. Zaujímaví a atraktívni prednášatelia a pestrá tematika. Apolitickosť.

Martin Hošták, tajomník Republikovej únie zamestnávateľov
Mnoho tém diskutovaných v rámci HNClubov je prirodzene predmetom záujmu i našej organizácie ako najväčšieho reprezentanta súkromného sektora na Slovensku. Sú to teda predovšetkým diskusné fóra, ktorých témy sa prekrývajú profesionálnym pôsobením mňa alebo mojich kolegov. A v neposlednom rade tiež možnosť stretnúť sa a diskutovať so zaujímavými ľuďmi zo sféry biznisu či z verejného života.  

Igor Barát, člen Dozornej rady Poštovej banky
HNClub je pre mňa atraktívnym spojením príjemného s užitočným. Inteligentné diskusie so zaujímavými respondentmi z rôznych odvetví vedené v uvoľnenej atmosfére pred zaujímavo vyskladaným publikom. Organizátori majú zväčša „dobrý nos“ na výber hostí aj na aktuálnosť zvolených tém. Toto sú najväčšie pridané hodnoty, ktoré dávajú podujatiam HNClubu obsahovú kvalitu a zároveň aj spoločenskú úroveň.  

Marián Meško, výkonný predseda Junior Chamber International
Členom HNClubu som preto, že je to mienkotvorný klub odborníkov z rôznych oblastí nášho spoločenského či hospodárskeho života. Prináša veľa zaujímavých tém počas roka, z ktorých ma zaujme veľká väčšina. Keďže naša organizácia združuje a zastupuje mladých podnikateľov na Slovensku, inšpiruje ma to v plánovaní našich aktivít pre túto skupinu podnikateľov. HNClub je pre mňa odborný, profesionálny, ale priateľský zároveň. Preto je mi cťou byť členom tohto klubu.

01 - Modified: 2007-02-22 13:53:15 - Feat.: 0 - Title: Štipendiá
01 - Modified: 2019-04-05 08:23:34 - Feat.: - Title: Najlepšie výroky Petra Pellegriniho na HNClube 02 - Modified: 2016-07-26 13:42:56 - Feat.: - Title: HNClub: Bezhotovostné Slovensko? 03 - Modified: 2016-07-28 02:06:43 - Feat.: - Title: HNClub: Ako chcú pravicové strany znížiť dane 04 - Modified: 2016-01-14 20:55:26 - Feat.: - Title: Politici zneužívajú kritický postoj ľudí voči bankám, vyhlásil šéf Raiffeisen Bank (video) 05 - Modified: 2016-01-04 07:49:23 - Feat.: - Title: Rok 2016: Pozrite sa, čo želajú top biznismeni Slovákom
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
04. máj 2024 02:29