StoryEditor

T-Mobile má rýchlejší internet ako Orange

27.11.2006, 23:00
Autor:
TASRTASR

Podľa meraní Výskumného ústavu spojov dosahuje služba Rýchly internet spoločnosti T-Mobile lepšie výsledky v sťahovaní súborov, načítavaní webových stránok, posielaní e-mailov a ohlase siete v porovnaní s konkurenčnou službou Orange Internet expres.
Výskumný ústav spojov meral v septembri a októbri mobilné internetové pripojenie technológiou FLASH-OFDM služby Rýchly internet a technológiou HSDPA služby Orange Internet expres. Merania sa uskutočnili na 39 rôznych meracích miestach v ôsmich slovenských mestách -- v Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach, Nitre, Humennom, Leviciach, Ružomberku a Žiari nad Hronom.
"Sťahovanie súboru prostredníctvom služby Rýchly internet je priemerne štyrikrát rýchlejšie v porovnaní so službou Orange Internet expres. So službou Rýchly internet je načítavanie webovej stránky jedenapolkrát rýchlejšie, ohlas siete je päťkrát rýchlejší a posielanie e-mailovej správy je šesťkrát rýchlejšie oproti službe Orange Internet expres," tvrdí T-Mobile.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
03. máj 2024 17:01