StoryEditor

Manažéri v pohybe

14.12.2005, 23:00

Predsedom predstavenstva spoločnosti Holcim (Slovensko), najväčšieho výrobcu stavebných materiálov na Slovensku, je oddnes Roland van Wijnen. Cieľom nového manažmentu bude upevniť pozíciu firmy ako lídra na trhu. Roland van Wijnen sa narodil v Holandsku a v Holcime pracuje osem rokov. Zodpovedal za riadenie dôležitých globálnych projektov skupiny, hlavne v oblasti podnikových financií. Na holandskej Univerzite v Twente získal akademický titul magistra v priemyselnom manažmente. Pred príchodom do Holcimu pracoval na rôznych pozíciách v spoločnostiach Philips Electronics, Atos-Origin a Cambridge Management Consulting.
Roland van Wijnen nahradí Jana Hamra, ktorý po 14 rokoch práce odchádza z Holcimu z osobných dôvodov. Dočasne bude riadiť aj marketing a predaj, pretože Mario Grassl, súčasný marketingový a obchodný riaditeľ, nastupuje na pozíciu šéfa predstavenstva pridruženej spoločnosti Holcim v Kosove.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
04. máj 2024 16:42