StoryEditor

Ako stvorené na pohodlné jazdy v meste

15.10.2007, 00:00

Produktová ofenzíva automobilky Renault naberá na sile. Po predstavení v predaji mimoriadne dôležitého modelu Laguna odhaľujú Francúzi dva nové, doplnkové modely segmentu B: Nový Modus a Grand Modus.
Modernizovaný Modus kombinuje perfektne zvládnuté kompaktné dimenzie a agilnosť mestského automobilu s elegantným novým dizajnom a vysokým komfortom. Atraktívne malé auto má dĺžku len 3 874 milimetrov, no vovnútri ponúka dostatok priestoru na každodenné rodinné jazdenie, napríklad s deťmi, do práce alebo na nákup.
Komu sa máli, nech sa obzrie za rozmerovo veľkorysejším Renaultom Grand Modus. Ten má harmonický a distingvovaný vzhľad, podčiarknutý širším rázvorom kolies o 93 milimetrov. Robustnosť zdôrazňuje aj väčšími svetlometmi. Jeho celková dĺžka je 4 034 milimetrov, má teda už aj možnosť ponúknuť všetky benefity riadneho MPV. Objem batožinového priestoru má najväčší vo svojej kategórii, zmestí sa doň 410 dm3 nákladu. Posuvné, sklápacie trojmiestne zadné sedadlá sú delené v pomere 60:40. Kabína je presvetlená a má množstvo rozumne rozmiestnených praktických odkladacích priestorov.
Grand Modus sa teda môže uchádzať o priazeň aj rodinne založeného klienta. Obe novinky, Modus i Grand Modus, sa začnú vyrábať už onedlho, a to v španielskom Valladolide. V predaji budú začiatkom roku 2008.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/podnikanie, menuAlias = podnikanie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
03. máj 2024 21:33