StoryEditor

Hľadám SuperStar

12.04.2006, 00:00
Svoju súkromnú súťaž o slovenskú spevácku SuperStar som začal dávno predtým, ako k tomu prikročili naše televízne stanice.

Svoju súkromnú súťaž o slovenskú spevácku SuperStar som začal dávno predtým, ako k tomu prikročili naše televízne stanice. Nemusel som pritom absolvovať žiadne castingy, naopak -- spevácke hviezdy prišli a stále prichádzajú cez televízor do môjho bytu, chcú mi niečo povedať, ale ja im nerozumiem, pretože sa plne sústreďujem na ich, síce monotónny, no predsa len spevácky výkon. Mrzí ma trochu, že kvôli nim nedokážem pokojne sledovať televízne spravodajstvo. Priatelia a známi mi stále tvrdia: "Nebuď hlúpy, veď tie tvoje spevácke hviezdy sú nositeľmi spravodajstva, len počúvaj, čo hovoria, a nie ako spievajú." Márne. Ak by som mal notový papier, trúfol by som si zachytiť ich spev. Sú to skrátka spevácke SuperStar, pretože moderátori celkom určite nie sú. Denne odspievajú svoje tzv. moderátorské vstupy a ja sa zmätený pýtam manželky, čo to hovorili a či vôbec niečo hovorili. Takto rozprávať pred televíznymi kamerami ich zaiste nikto neučil. Ak by sa počuli, určite by z kategórie SuperStar rýchlo prešli medzi normálnych moderátorov. Zaráža ma iba skutočnosť, že ich prejav v televíznom spravodajstve nikomu neprekáža, dokonca ani v súkromnej televízii, na ktorej čele stojí profesionálny herec. Možno raz dospejú a -- dospievajú, alebo možno ma to prestane baviť a preladím si na iný televízny kanál.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
25. apríl 2024 16:29