StoryEditor

Sirota z doliny

13.11.2006, 23:00

Branislav Záhradník sa nám teda predčasne porúča z postu štatutára STV. Vraj týmto krokom iba napĺňa dikciu novely zákona o STV, ktorá začne platiť od stredy. Človek by nejednu slzu uronil od dojatia z toľkého právneho vedomia, keby si nespomenul na ostentatívne pohŕdanie rozhodnutiami napr. licenčnej rady, keď bol hovorcom STV. Ó časy, ó mravy !
Na dôvažok vraj uvažuje, že sa prihlási za generálneho riaditeľa STV. Ak by tak naozaj urobil, tak v jazyku jidiš sa takejto drzosti hovorí chucpe. A toto je chucpe, lebo najprv vyše troch rokov ľuďom tvrdil, že priam božské duo Rybníček - Para vytiahne STV z ekonomickej a programovej kaše a potom na ich gazdovanie poslal hĺbkovú kontrolu. Buď sa takto chce vyzuť zo spoluzodpovednosti za krach Nového začiatku (rodičia boli Rybníček s Parom), alebo ako martýr sa prešmyknúť do kresla GR STV a tam zahustiť paru nad kalným televíznym rybníkom.
A ešte niečo: viete čo je absolútne chucpe? Ak sa otcovrah a matkovrah v jednej osobe pred súdom domáha zhovievavého trestu, lebo je úplná sirota. Ale to je z iného príbehu, ako aktuálna telenovela o manažérskej sirote z Mlynskej doliny.

Peter Turčík, editor Názorov a analýz, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 23:41