StoryEditor

ZSE má novú online Zákaznícku zónu. Je nabitá inováciami

11.04.2016, 00:00
Najväčší dodávateľ elektriny, plynu a kompletných energetických riešení na Slovensku nedávno uviedol novú online Zákaznícku zónu, ktorá predstavuje vyššiu úroveň 24-hodinovej starostlivosti o zákazníka. Cieľom bolo zjednodušiť komunikáciu so zákazníkmi a vytvoriť pre nich miesto, kde si môžu vybaviť požiadavky z pohodlia svojho domova alebo z kancelárie.

Viac user-friendly

Zákaznícka zóna je integrovaná do zmodernizovanej stránky www.zse.sk. Zákazníci sa do zóny môžu prihlásiť cez Google, Facebook alebo cez e-mail a heslo. Oficiálna stránka dodávateľa vrátane Zákazníckej zóny je programovaná v responzívnom dizajne, čiže zákazníci si svoje údaje môžu pohodlne prehliadať v ľubovoľnom zariadení pripojenom na internet. „Po registrácii a aktivovaní odberných miest v zóne získa zákazník kompletný prehľad o svojich odberných miestach, službách, spotrebe či faktúrach, ktoré môže hneď aj uhrádzať cez platobné brány. Zákazník môže priamo v zóne zadávať online žiadosti, aktivovať si vybrané služby či zmeniť svoje kontaktné údaje, spôsob platby alebo výšku preddavkových platieb. Všetky aktívne operácie sú kvôli bezpečnosti overované cez sms kód,“ hovorí Daniel Klúčovský, produktový manažér pre online služby v ZSE.
 
Ekologický prístup

Jednou z najvýraznejších inovácií je automatické spracovanie zákazníckych požiadaviek v zóne. V praxi to pre zákazníka znamená veľkú úsporu času a aj peňazí, keďže nemusí nikam chodiť ani volať. Po spracovaní požiadavky je zákazník informovaný cez notifikáciu priamo v zóne a formou e-mailu. „Automatizáciou procesov sme chceli prispieť aj k ochrane životného prostredia. Vďaka automatizácii vieme množstvo procesov vyriešiť bez potreby zasielania papierovej dokumentácie. Zároveň sa v našej komunikácii snažíme motivovať zákazníkov, aby si aktivovali elektronickú faktúru, prešli na platbu inkasom či prevodom z účtu alebo si nechali posielať preplatky na bankový účet,“ dopĺňa Daniel Klúčovský zo ZSE.

Súťaž o skvelé ceny

Zaregistrujte sa a aktivujte si odberné miesta v Zákazníckej zóne ZSE aj vy a budete v hre o skvelé ceny. Viac o súťaži sa dozviete na www.zse.sk.

(pr)

01 - Modified: 2021-06-24 07:18:05 - Feat.: - Title: Prístup k výučbe počas pandémie nemali tisícky detí. Nadácia ZSE odkazuje: #DobehnemeTo 02 - Modified: 2021-06-08 08:31:14 - Feat.: - Title: ZSE prináša letnú kampaň na klimatizácie. Stojí za ňou Zaraguza 03 - Modified: 2021-03-25 06:33:28 - Feat.: - Title: ZSE má od Zaraguzy novú kampaň: Každá pomoc prírode sa počíta
menuLevel = 1, menuRoute = news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = news, homepage = true
02. máj 2024 08:02