StoryEditor

UPC má novú digitálnu agentúru. Je ňou PS:Digital

25.08.2023, 13:22
Autor:
redred

PS:Digital uspela v tendri štyroch agentúr, postará sa o sociálne siete a ďalšie marketingové aktivity z oblasti digitálneho marketingu.

Od začiatku augusta zastrešuje komunikáciu spoločnosti UPC v digitále agentúra PS:Digital. Po úspechu v tendri má na starosti kompletnú správu sociálnych sietí vrátane Facebooku, Instagramu, LinkedInu, YouTube a TikToku, influencer marketing a aj ďalšie ad hoc online aktivity.

„Veľmi nás teší, že do portfólia našich klientov pribudol historicky po prvýkrát aj operátor. Letnú sezónu sme tak interne naplno využili prípravám na novú komunikáciu. Prvé lastovičky už môžete vidieť na klientskom Facebooku, Instagrame či novom TikTokovom účte, ktorý sme založili,“ hovorí Martin Piteľ, Managing Director PS:Digital.

„Sociálne siete sa stali integrálnou súčasťou každodenného života mnohých ľudí, transformovali spôsob, akým komunikujeme, zdieľame informácie a budujeme vzťahy. Ako firma pociťujeme potrebu na sociálnych sieťach neustále komunikovať s našimi zákazníkmi, informovať ich o novinkách v našich službách, reagovať na ich otázky a pripomienky, a vytvárať obsah, ktorý zvyšuje povedomie o značke a vízii našej spoločnosti."

"V rámci tendra sme vybrali najlepšiu agentúru na správu sociálnych sietí, ktorá nám ponúkla inovatívne riešenia, preukázala vysokú odbornosť v oblasti digitálneho marketingu a má bohaté skúsenosti s budovaním brandových aj predajných aktivít,“ doplnil Adrian Brázdil – Marketing Manager, UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Nová spolupráca odštartovala mimoriadne úspešnou leadovacou kampaňou Veľká hláškovačka. Za zachovania českých staníc v ponuke slovenských operátorov v nej zahlasovali desiatky tisíce ľudí.

image

UPS - Veľká hláškovačka.

„Už z prvých týždňov spolupráce sa zdá, že sme naskočili na spoločnú vlnu, čoho dôsledkom bude v najbližšom čase množstvo ďalších aktivít na posilnenie brandu aj predajných výsledkov klienta,” uzatvára Piteľ.

01 - Modified: 2023-10-13 07:27:35 - Feat.: - Title: Mila pri príležitosti No Bra Day v kampani učí, ako si urobiť samovyšetrenie prsníkov 02 - Modified: 2023-09-14 09:56:33 - Feat.: - Title: V novej kampani UPC všetko hrá. Spot stojí na hre Rómeo a Júlia a obľúbenej herečke 03 - Modified: 2023-08-02 06:57:26 - Feat.: - Title: Ktoré dáta rozhodujú pri výbere influencera? A prečo je stále najdôležitejší prirodzený obsah? (anketa Stratégií s členmi ADMA) 04 - Modified: 2023-05-30 10:42:27 - Feat.: - Title: PS:Digital hlási zmenu na pozícii Managing Director. Blaženu A. Sedrovičovú nahradí Martin Piteľ 05 - Modified: 2022-11-14 08:07:07 - Feat.: - Title: 4 novinky zo 4 sociálnych sietí: Veľká zmena pre administrátorov Facebook stránok
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 19:28