O2 vianočná kampaň - Najkrajší dar je niekoho obdarovať.
StoryEditor

Vianočná kampaň O2 pripomína, že najkrajší dar je obdarovávať druhých

13.11.2023, 10:19
Autor:
redred

Záver roka bude v O2 o dobrom pocite z darovania, pretože robiť dobré skutky pre iných prispieva nielen k lepším medziľudským vzťahom, ale aj k vyššej spokojnosti s vlastným životom. Kľúčovým vizuálom kampane je darček s menovkou, ktorá vyzdvihuje moment obdarovania.

Koncept kreatívne zastrešila a zrealizovala agentúra TRIAD.

„Vianoce s O2 budú tento rok najmä o dobrosrdečnosti. Z výskumu Wisconsin-Madison University vieme, že ľudský mozog dokážeme vytrénovať, aby bol súcitnejší a dobrosrdečnejší. Nezištná pomoc a darovanie nám zasa prináša okrem psychickej pohody aj fyzické uvoľnenie v podobe zníženia stresového hormónu kortizolu a zvýšenia hormónu šťastia sérotonínu. Preto našim zákazníkom ponúkame možnosť vyskúšať si účinky dobrosrdečnosti priamo v ich O2 aplikácii,“ hovorí Lukáš Valla, komunikačný expert O2.

Vďaka samotnej vianočnej ponuke od O2 pôjde obdarovávanie samo. O2 daruje 10 GB dát a ak ich zákazník pošle svojmu blízkemu či známemu, premenia sa na nekonečné dáta. Pre tých, ktorí chcú darovať alebo nájsť si pod stromčekom nový telefón, pripravilo O2 atraktívne kombinácie zariadení za zvýhodnené ceny. A úsmev na tvári vyčarí aj vernostný program O2 Prekvapenia, vďaka ktorému si zákazník každý týždeň nájde v O2 aplikácii darček.

image

O2 vianočná kampaň - Najkrajší dar je niekoho obdarovať.

„V darovaní sa ukrýva aj niečo iné, a to je dobro v nás, keď myslíme na tých, na ktorých nám záleží. Spotom ho chceme prebudiť aj v ostatných ľuďoch a povzbudiť ich, že spraviť niečo pekné a nezištné pre iných, či podeliť sa o čosi vlastné, je presne to, o čom sú Vianoce“, hovorí Eva Matejičková, senior copywriterka z agentúry Triad.

Ľudskosť, ochota pomáhať či dobročinnosť sú dlhodobo prítomné vo filozofii O2, a preto prirodzenou snahou vianočnej kampane je poukázať, že nezištná pomoc sa vždy niekoľkokrát vráti späť.

„Asi každý z nás pozná ten pocit, keď pomôže niekomu, kto to skutočne potrebuje. A pretože nám záleží na tom, aby ľudia mohli pomáhať čo najjednoduchšie, prišli sme tiež s darcovskými SMS. Takýmto spôsobom môže ktokoľvek a kdekoľvek podporiť vybrané neziskové organizácie, ktoré uľahčujú život napríklad ľudom bez domova, nevidiacim a slabozrakým, deťom so srdcovými chybami, rodinám v núdzi, či pacientom s ťažkou chorobou,“ priblížila Lucia Petrášová, riaditeľka komunikácie a značky O2, ktorá je aj členkou Správnej rady Férovej Nadácie O2.

Vizitka kampane

Klient: O2, Lukáš Valla, Alexandra Maderová, Natália Sinay

Agentúra: Triad

Produkcia: Protos Production

Režiséri: Jonáš Karásek

Kamera: Martin Chlpík

Hudba: Matúš Široký

Postprodukcia: Studio Ekran

Creative Director: Vlado Kurek

Copywriter: Eva Matejičková, Juraj Stehlík, Matúš Priehoda

Art Director: Ivan Tichý

Graphic Designer: Rudolf Rambala, Andrea Vargová

Account Director: Katarína Poláková

Account Manager: Martina Bátorová, Martin Pajerský, Veronika Poláková

Strategy Director: Martin Woska, Monika Farkašová

01 - Modified: 2024-04-05 09:52:46 - Feat.: - Title: Agentúra roka 2023: Pozrite si kompletné tabuľky a to, čo stálo za úspechom THIS IS LOCCO 02 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr 03 - Modified: 2024-01-02 09:12:18 - Feat.: - Title: Maru Mitlíková: Padnúť dole je ľahké, teraz sa musíme vrátiť na vysoké priečky 04 - Modified: 2023-11-29 08:35:36 - Feat.: - Title: Nejde o život. Reklama je jeden veľký kolotoč, ktorý si užívam 05 - Modified: 2023-11-03 12:09:51 - Feat.: - Title: Značky by si mali nájsť originálny priestor a vedieť ľudí spájať
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 23:20