V relácii Na hrane budú diskutovať Richard Sulík a Denisa Saková.
StoryEditor

Richard Sulík a Denisa Saková v Na hrane aj o možných kandidátoch na prezidenta

21.06.2023, 19:21
Autor:
redred

Dramaturgia relácie ponúkne divákom okrem zaujímavého politického duelu aj príeskum agentúry AKO o dôvere v políciu.

Televízia Joj ponúkne vo štvrtok, 22. júna svojim divákom ďalšie vydanie politickej diskusnej relácie Na hrane, ktorú moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Pozvanie do diskusie od nej tento týždeň prijali predseda strany SASKA Richard Sulík a podpredsedníčka Hlas-SD Denisa Saková.

Hovoriť budú o rozhodnutí Zuzany Čaputovej nekandidovať za prezidentku, o možných kandidátoch, o pôsobení Borisa Kollára na čele NR SR po aktuálnej afére, ale aj o opatreniach vlády v sociálnej sfére, o potrebe konsolidačných opatrení, či o pôsobení vládneho kabinetu.

Divákom prinesú aj príeskum agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o dôvere v políciu.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Diskusiu Na hrane môžete sledovať vo štvrtok 22. júna o 21:50 hodine na JOJke a rovnako aj na novej spravodajskej stanici JOJ 24.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
12. máj 2024 17:45