StoryEditor

Re/Max vstupuje na český trh

15.06.2005, 00:00
Autor:
TASRTASR

Globálne pôsobiaca franchisingová sieť realitných kancelárií Re/Max chce v Českej republike zaujať významné postavenie na tamojšom realitnom trhu. "Ešte v júni otvoríme svoju prvú kanceláriu," uviedol Vojtěch Krátký, riaditeľ spoločnosti Re/Max pre ČR.
Americký reťazec Re/Max získava pozície na svetovom realitnom trhu od roku 1973, teraz pôsobí v 54 krajinách, kde má 5 439 kancelárií a 102 946 maklérov. V Európe pôsobí spoločnosť od roku 1994.
Najviac licencií firma predala v Škótsku. Majitelia licencie podnikajú samostatne s podporou medzinárodnej siete, využívajú pri tom jej skúsenosti a marketingovú podporu.
Podľa Krátkého spoločnosť Re/Max má najväčší záujem o podnikavých tridsiatnikov s obchodným nadaním, ktorí nevyhnutne nemusia mať potrebné znalosti, ale je schopná do siete zaradiť i doteraz existujúce české firmy so skúsenosťami na domácom trhu. Podmienkou je zachovať kvalitu značky a dodržiavať firemné zásady vrátane etického kódexu.
Krátký charakterizoval český realitný trh ako roztrieštený, bez dohľadu stavovskej organizácie, kde verejnosť má často veľmi rozdielne skúsenosti s pôsobiacimi firmami a jednotlivcami. Renomé značky Re/Max by malo prispieť k vyššej kvalite služieb v celom odbore, dodal Krátký.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. apríl 2024 22:51